Scootmobiel & More

Scootmobiel & More is nieuwe onderneming op de Belgische markt en is onderdeel van een bedrijf dat al meer dan 5 jaar ervaringen heeft in scootmobielen, rollators en zorghulpmiddelen. We hebben als doel het zo prijs bewust, snel en betrouwbaar mogelijke, leverancier te zijn van scootmobielen en zorghulpmiddelen.


We zijn continu bezig met het binnenhalen van nieuwe producten en leveranciers om een zo breed mogelijk scala aan zorghulpmiddelen in onze showroom / webshop te krijgen. Ook zijn wij regelmatig op beurzen om de nieuwste ontwikkeling op het gebied van zorg en zorghulpmiddelen te ervaren en tot ons te nemen zodat we up-to-date van deze ontwikkelingen.

Verder is het een dagtaak van ons om steeds betere producten en prijzen te verkrijgen, zodat u als klant hier optimaal van kan profiteren.

Momenteel bieden wij een 1200 artikelen aan die direct vanuit onze webshop te bestellen zijn, niet alle artikelen liggen op voorraad, maar de meest gangbare zeker wel. Ons totale bestand aan artikelen zal zo rond de 5000-5500 stuks zijn, echter zijn deze meestal zo specifiek dat het geen zin heeft deze via de webshop aan te bieden.

Mocht er toch een hulpmiddel nodig zijn dat wij nog niet geplaatst hebben geef het aan ons door, en we zullen een passende aanbieding voor u maken.

U bent van harte welkom in onze showroom waar u scootmobielen, rollators en andere loophulpmiddelen kunt uitproberen.

Mocht u niet in de gelegenheid kunnen zijn om naar onze showroom te kunnen komen, dan kunnen wij naar u komen. Bel voor de mogelijkheden.

We hebben in België geen showroom


Alle aangegeven prijzen zijn inclusief BTW. (9 of 21 %)

Algemene info:

Postadres: SUN Plein 24, 6373LH Landgraaf ( NL )
Email: info@scootmobielandmore.be
Telefoon: +31 45 511 59 68
BTW Nummer: NL 157313360 B01
Handels Nummer: 630 343 95
Bank: BE87 7350 45 49 3994
BIC/SWIFT code: KREDBEBB