privacy statement

Scootmobiel & More houdt je privégegevens privé.

Scootmobiel & More gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. Scootmobiel & More is van mening dat de beveiliging van Scootmobiel & More van bovengemiddeld niveau is én blijft.

Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:

·         Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.

·         Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.

·         Uw transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd zodat afluisteraars geen kans krijgen.

Wij gebruiken uw e-mailadres slechts éénmalig om uw bestelling af te ronden. Wij sturen u alleen aanbiedingen, nieuwsbrieven en andere circulaires na uw uitdrukkelijke toestemming. Als u geen berichten meer wilt ontvangen van Scootmobiel & More, dan kunt u zich te allen tijde uitschrijven door een mail te sturen naar info@scootmobielandmore.be. Wij sturen u dan geen mailings meer.

Welke gegevens verzamelen wij?

Als u bij ons een bestelling plaats, hebben wij van u diverse gegevens nodig om uw bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid.

·         Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens zoals naam, adres en woonplaats, die u invult bij het bestelformulier. Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling te controleren en te verwerken.

·         Uw e-mailadres: Uw e-mailadres gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en u te informeren wanneer uw bestelling gereed is voor verzending. Indien u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief (en u deze aanmelding heeft bevestigd), zullen wij u van tijd tot tijd op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen. Indien u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich eenvoudig afmelden.

·         Uw telefoonnummer: zodat we u op de hoogte kunnen houden van uw bestelling. Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor marketingdoeleinden.

·         Vekeergegevens: Bij elk bezoek aan onze website worden verkeersgegevens opgeslagen. Dit zijn bijvoorbeeld het aantal pagina's dat bezocht zijn of welke artikelen besteld zijn.


Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden alleen gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren.

Verwijderen of wijzigen van gegevens.

Wenst u uw gegevens in te kijken? Of wenst u dat Scootmobiel & More uw gegevens verwijdert uit zijn systeem of wijzigt? Dan dient u hiertoe een verzoek in per email. Het is echter niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur aan te passen.

(c) 2017 Scootmobiel & More